top of page
Dock

Ons
Verhaal

Pas als je weet wat er gebeurt, begrijp je het.

MAKS is opgericht in 2009. De oprichters van MAKS waren daarvoor al jaren actief - en pioniers - in loyaliteit binnen voornamelijk de retail sector. Met deze bagage wisten zij ook wat beter kon en moest om loyaliteit te laten werken. Deze diepgewortelde kennis en ervaring was de basis voor de oprichting van MAKS, haar visie en onderscheidende aanpak. Onderstaand vindt u beschreven wat dit inhoudt:

 

Waar staan we voor?
MAKS staat voor het bereiken van de hoogste dimensie in loyaliteit: een familieband. Uw klant moet het gevoel krijgen dat hij/zij als een familielid wordt behandeld. Voor een familielid ga je door het vuur. Voor je klanten ook. Hetzelfde geldt voor MAKS naar u als klant. MAKS onderscheidt zich door het allerhoogste service-level in de markt te bieden. Een MAKS loyaliteitsprogramma is toegesneden op uw specifieke wensen en mogelijkheden, zowel offline als online. De combinatie maatwerk en uiterst persoonlijke aandacht staat garant voor het best mogelijke resultaat.

 

MAKS Mobility is ontstaan vanuit het idee om klanten te belonen voor hun loyaliteit aan hun autodealer. Dit begon als een loyaliteitsprogramma, waarbij klanten punten konden verdienen voor aankopen en onderhoudsbeurten. Naarmate het programma groeide, werden er steeds meer koppelingen gebouwd om de klanten meer gemak te bieden, relevantie te creëren, en het interessanter voor de dealer te maken. Dit leidde tot de ontwikkeling van een volledig platform, genaamd MAKS Mobility.

Het platform stelt autodealers in staat om hun klanten beter te begrijpen en te bedienen, en biedt klanten op hun beurt een gepersonaliseerde, positieve en naadloze ervaring.

Het succes van MAKS Mobility is te danken aan de voortdurende focus op klantloyaliteit en het creëren van waardevolle verbindingen tussen autodealers, garages en hun klanten. Door voortdurend te innoveren en te evolueren, blijft MAKS Mobility een toonaangevende speler in de automotive-industrie.


MAKS Mobility is onderdeel van MAKS Klantenloyaliteit, dat ook andere producten en diensten aanbiedt binnen de retail en hospitality. Medewerkersloyaliteitsprogramma SJAPO.app is ook een onderdeel van MAKS.

bottom of page